vineri, 29 martie, 2024

Copiii vor avea încă două zile de vacanță. Doar creșele din municipiul Buzău vor fi deschise

Copiii vor avea încă două zile de vacanță. Doar creșele din municipiul Buzău vor fi deschise

Facebook
Twitter
Email

Luni și marți, doar creșele din municipiul Buzău vor funcționa, școlile, grădinițele și liceele fiind închise. Măsura vine în sprijinul părinților care, luni ,încep serviciul și nu au unde să își lase micuții.

Decizia de a păstra creșele descise a fost luată duminică de reprezentanții Primăriei Buzău, instituție în subordinea căreia se află unitățile de învățământ.

„După cum știți, după viscolul ce a lovit zona noastră, dar care nu a generat probleme deosebite pe raza orașului, în următoarele zile municipiul Buzău se va confrunta cu un nou cod, de data aceasta, de ger. Ca urmare, am decis ca toate unitățile de învățământ – de la grădinițe, la școli și licee – să rămână închise în zilele de luni, 9 ianuarie și marți, 10 ianuarie 2017. Ulterior, vom analiza situația în funcție de evoluția prognozei meteo”, a scris Constantin Toma pe pagina de Facebook.

La nivelul județului, toți copiii vor sta acasă. Instituția Prefectului – Județul Buzău informează că în perioada 09.01.2017- 10.01.2017 se vor închide cursurile în toate unitățile de învățământ din județul Buzău.

Măsura a fost luată în urma hotărârii adoptate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, ca urmare a avertizării meteorologice cod galben ce menționează vreme geroasă cu maxime diurne situate între -16 și -10 grade și minime nocturne cuprinse între -25 și -15 grade, emisă pentru intervalul 07.01-09.01.2017, pentru județul Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.