vineri, 29 martie, 2024

VIDEO A fugit după gâște dar a nimerit în fața unei mașini. Este pățania unui bătrân din Smeeni

VIDEO A fugit după gâște dar a nimerit în fața unei mașini. Este pățania unui bătrân din Smeeni

Facebook
Twitter
Email

Gâștele le-au adus mare necaz unor octogenari din comuna buzoiană Smeeni, unul șofer, celălalt paznic la gâște. În timp ce se deplasa regulamentar din direcția Maxenu către Smeeni, șoferul octogenar l-a accidentat pe crescătorul de păsări, după ce a ieșit brusc în fața mașinii pentru a-și feri gâștele.

Evenimentul s-a produs miercuri seară, la intrare în localitate Smeeni, în dreptul unei stații de alimentare cu carburanți.

La un moment dat, câteva gâște au părăsit cârdul trecând pe partea cealaltă a șoselei. Bătrânul care le avea în grijă a încercat să le protejeze de mașini, însă a uitat să se mai asigure la traversarea șoselei, fiind lovit în plin de un autoturism Cielo.

Din fericire, bătrânul a supraviețuit impactului însă s-a ales cu o fractură la un picior, fiind necesară intervenția unui echipaj al Ambulanței, care l-a transportat la Spitalul Județean Buzău.

Polițiștii spun că principalul vinovat de producerea accidentului se face bătrânul care nu s-a asigurat la traversarea șoselei, însă l-au sancționat și pe octogenarul care conducea autoturismul.

I-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală și i-au reținut permisul de conducere. Acum, având în vedere și vârsta sa înaintată, va trebui sa fie supus și unei expertize medicale, prin care să dovedească dacă mai are abilități de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.