marți, 23 aprilie, 2024

Doi bărbaţi, răniți grav după ce căruţa în care se aflau a fost spulberată de o maşină

Doi bărbaţi, răniți grav după ce căruţa în care se aflau a fost spulberată de o maşină

Facebook
Twitter
Email
Două căruţe au fost izbite în această dimineaţă de un autovehicul, pe DN 10 Buzău – Braşov. Accidentul a avut loc în jurul orei 8, la intrarea în localitatea Cislău, dinspre Vipereşti.

Vinovat de producerea evenimentului rutier se face o femeie de 22 de ani, din Buzău, după ce maşina pe care o conducea, un Volkswagen Bora, înmatriculat în Marea Britanie, a lovit o căruţă ce se deplasa, pe DN 10, în afara localităţii Cislău. Atelajul izbit a fost proiectat într-o altă căruţă care circula în faţa sa.
 
În urma coliziunii, doi bărbaţi, de 22, respectiv 34 de ani, ambii din comuna Pârscov, aflaţi în căruţa lovită direct de maşină, au fost răniţi, fiind transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Buzău.
 
Tânăra şoferiţă s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton