vineri, 29 martie, 2024

VIDEO O biciclistă a fost accidentată grav, la Vadu Pașii. Șoferul s-a ales cu dosar penal

VIDEO O biciclistă a fost accidentată grav, la Vadu Pașii. Șoferul s-a ales cu dosar penal

Facebook
Twitter
Email

Un accident rutier s-a produs, în această dimineață, în comuna buzioiană Vadu Pașii. O biciclistă a fost izbită violent de către autovehicul condus de un localnic. Femeia, în vârstă, de 59 de ani, s-a ales cu răni la cap și fracturi ale membrelor, fiind trasportată la Spitalul Județean, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările, în acest caz fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Evenimentul rutier s-a produs în această dimineață, pe raza comunei buzoiene Vadu Pașii, pe DJ 203 K. Un bărbat de 49 de ani, din localitate, a lovit cu mașina o femeie de 59 de ani, tot din Vadu Pașii, care se deplasa în același sens de mers, pe o bicicletă.

Impactul a fost unul violent: femeia a fost proiectată într-un șanț. Șoferul spune că a lovit-o pe femeie în momnentul când aceasta a virat la stânga fără să se asigure.

În urma accidentului, femeia a suferit răni la cap, mâini și picioare. Chiar șoferul implicat în accident este cel care a sunat la 112 pentru a anunța evenimentul iar la fața locului a ajuns o ambulanță.

Deși nu a fost rănită grav, pacienta a fost transportată la Urgențele Spitalului Județean, pentru investigații amănunțite.

Potrivit polițiștilor, nici șoferul Daciei dar nici biciclista nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului rutier.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.