marți, 16 aprilie, 2024

VIDEO Un individ periculos a atacat trei tineri cu un cuțit. Unul a fost la un pas de moarte

VIDEO Un individ periculos a atacat trei tineri cu un cuțit. Unul a fost la un pas de moarte

Facebook
Twitter
Email
Polițiștii din Buzău sunt în alertă după ce un individ periculos a înjunghiat doi tineri, pe unul din cele mai aglomerate bulevarde din oraș. Unul dintre răniți a fost la un pas de moarte, deoarecea i-a fost secționată artera femurală și sângera abundent. A scăpat cu viață, pentru că a fost dus repede la spital de către prieteni. 

Trei tineri cu vârste cuprinse între 22 și 23 de ani se plimbau seara pe bulevardul Unirii. La intersecția cu strada Patriei, au vrut să traverseze și au intrat în vorbă cu un individ de etnie romă. Glumele celor trei nu i-au convenit acestuia din urmă, care a scos un cuțit și l-a atacat pe unul dintre ei. Băiatul s-a împiedicat și a căzut pe șosea, iar prietenii săi au sărit să-l salveze. 
 
Agresorul i-a atacat și pe ei. Pe unul l-a rănit la călcâi iar pe celalalt, în mușchiul piciorului.
 
Cei trei prieteni au plecat cu mașina spre spital dar cum pe drum băiatului cu hemoragie i s-a făcut rău ei au chemat în ajutor ambulanța. Cu mult sânge pierdut, rănitul a fost dus direct în sala de operații. Imediat ce a fost stabilizat, tânărul a fost transportat la un spital din capitală.
 
Poliția a fost alertată și din descrieri și-a dat seama cine este agresorul pe care îl caută la această oră. Agresorului de etnie romă i s-a deschis dosar penal pentru tentativă de omor și dacă va fi găsit vinovat riscă să stea după gratii între 5 și 10 ani.
 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.