joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO Scene de circ, în cel mai mare parc din municipiul Buzău. Cum a dat în mintea copiilor o fostă profesoară

VIDEO Scene de circ, în cel mai mare parc din municipiul Buzău. Cum a dat în mintea copiilor o fostă profesoară

Facebook
Twitter
Email

O doamnă trecută de 40 de ani a dat în mintea copiilor, duminică după-amiază, în cel mai mare parc din municipiul Buzău. Spre mirarea părinților sosiți cu micuții la spațiul de joacă, femeia lipsită de inhibiţii s-a distrat copios în leaģăne şi tobogane. Personajul este o fostă profesoară de matematică, dată afară din învățământ pentru comportament inadecvat.

Amețită bine de alcool, doamna curajoasă a fost încurajată de pe margine de prietenul ei aflat şi el într-o stare de extaz bahic. Epuizată de efort, femeia şi-a întrerupt reprezentația cu puțin timp înainte ca o patrulă de poliție locală să ajunga în zonă.

Episodul desprins parcă din ”cascadorii râsului” s-a petrecut chiar în apropiere de locul în care anul trecut o femeie a fost violată în plină zi de un recidivist care fusese eliberat din puşcărie.

Femeia pusă pe distracție este fost cadru didactic, care în 2007 a rămas fără loc de muncă în urma unui scandal. Preda atunci matematica la școala din Boboc, comuna Cochirleanca. Nu a mai fost lăsată să intre la ore de către părinţii elevilor, care o acuzau că se comportă indecent la clasă. Elevii au filmat-o pe profesoară, cu telefonul mobil, în timp ce dansa la catedră. 
Dansul profesoarei nu a fost singurul lucru care i-a revoltat atunci pe părinţi. Aceştia susţineau că profesoara le vorbea elevilor despre sex şi le povestea viaţa ei personală. Inspectaoratul Școlar i-a impus profesoarei să un nou certificat medical care să ateste că nu are probleme psihice. La scurt timp, a fost dată afară din învățământ.
 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.