VIDEO Incendiu devastator la Poşta Câlnău. Hanul „La Căsuţe” s-a făcut scrum

Incendiu de proporţii la primele ore ale dimineţii în localitatea Poşta Câlnău din judeţul Buzău. Cerul s-a luminat ca pe timp de război după ce Hanul “La Căsuţe” a luat foc şi a ars ca o torţă. La locul incendiului au fost mobilizate 14 autospeciale dotate cu apă şi spumă  care au intervenit mai bine de trei ore.

O scânteie provenită probabil de la instalaţia electrică a fost îndeajuns ca acoperişul din lemn să se aprindă ca un băţ de chibrit spre disperarea patronilor care nu aveau clădirea asigurată. Un vecin a anunţat pompierii care au ajuns în timp util însă n-au putut face mare lucru, decât să ţină flăcările sub control. Panica a pus stăpânire pe patroni şi pe pompieri întrucât exista riscul ca incendiul să se propage şi la clădirile din jur.

Din fericire nimeni nu se afla în incinta localului când a izbucnit incendiul. Focul violent a distrus localul în totalitate iar pierderile sunt evaluate acum la câteva sute de mii de lei. Cauza exactă a incendiului nu a fost încă identificată şi se va stabili doar în urma unei anchete demarată de poliţie şi pompieri.

Fii Reporter