marți, 30 mai, 2023

VIDEO Imagini incredibile la Buzău: „Dorel” asfaltează cu picioarele!

VIDEO Imagini incredibile la Buzău: „Dorel” asfaltează cu picioarele!

Facebook
Twitter
Email
Campania de aflatare de la Buzău a început  zilele trecute într-un mod original, care i-ar face invidioşi chiar şi pe americani. Şi asta pentru că imaginile filmate de un amator  la rondul din zona industrială par desprinse dintr-un film de comedie cu Stan şi Bran.

Pe imagini se vede cum cinci muncitori care încearcă să astupe o groapă din carosabil folosesc lopeţile pentru nivelare iar tasarea o fac la propriu cu picioarele.
 
Utilajele moderne folosite în mod normal la o astfel de operaţiune sunt inexistente dar cu toate acestea muncitorii nu duc lipsă de idei, sarcinile fiind împărţite în mod echitabil.
 
Doi muncitori folosesc măturile ca să pregătească terenul, altul decopertează cu târnacopul, unul nivelează cu lopata iar cel de-al cincilea tasează asfaltul cu picioarele. Vizionare plăcută! 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,