VIDEO O femeie şi fiul său au ajuns la spital după ce maşinuţa unui carusel din Drăgaică a căzut cu ei de la doi metri

Panică în târgul buzoian Drăgaica, după ce brațul hidraulic al unui carusel a rămas fără presiune iar mașinuța cu doi pasageri la bord a coborât brusc de la doi metri. În urma incidentului, o mămică a ajuns la spitalul de urgenţă din Buzău iar fiul său de 9 ani a suferit o sperietură groaznică. Utilajul a fost scos din uz iar poliţia şi inpectorii ITM au declanşat o anchetă.

Incidentul s-a produs în momentul în care una dintre siguranțele caruselului s-a ars iar braţele utilajului au rămas suspendate în aer. Ghinionul a făcut însă ca un furtun de mare presiune care acţiona braţul utilajului să cedeze când capsula cu cei doi pasageri era la doi metri înălţime.

După coborârea bruscă a mașinuței în care se aflau, femeia acuza dureri la umăr iar copilul era mai mult speriat. Cei doi au fost preluați de o ambulanță și duși la spital, pentru investigații.

Poliţia şi inspectorii ITM vor stabili în urma unei anchete cauzele care au condus la acest incident. Proprietarul utilajului de agrement, un bărbat din Călărași, spune că de 15 ani deține carouselul și că niciodată nu a mai avut incidente.

În târgul Drăgaica, incidentele pot fi de mai multe feluri. CITEȘTE ȘI: Comercianți agresivi, în Drăgaică. Vezi cum s-a dat în spectacol un grup de romi

Fii Reporter