vineri, 29 martie, 2024

Fostul manager al Spitalului Săpoca, Dumitru Popescu: ”PSD Buzău nu a mai vrut prelungirea mandatului meu”

Fostul manager al Spitalului Săpoca, Dumitru Popescu: ”PSD Buzău nu a mai vrut prelungirea mandatului meu”

Facebook
Twitter
Email

Fostul manager al Spitalului de Neuropsihiatrie și Măsuri de Siguranță Săpoca, economistul Dumitru Popescu, a declarat într-o conferință de presă că înlăturarea sa de la conducerea unității medicale are doar motive politice și nicidecum rezultatele activității sale.

Popescu a declarat că mandatul său la vârful unității spitalicești a expirat pe 9 februarie dar spune că a solicitat ministrului Sănătății o prelungire a mandatului de manager pe care însă nu a obținut-o în ciuda rezultatelor financiare pe care Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca le are iar calificativele managerului au fost întotdeauna foarte bune.

Fostul director susţine că eliberarea sa din funcţie are legătură cu conducerea PSD Buzău, care nu l-ar mai fi vrut şef. Dumitru Popescu susţine că şi-ar mai fi dorit să rămână la conducerea unităţii spitaliceşti doar pentru a finaliza câteva proiecte.

„Nu exista o motivație logică și legală să nu mi se prelungească cele 3 luni de zile. Oricum în martie sau iunie când o fi eu o să mă înscriu la concurs mai ales că pentru 2007 am o strategie pentru acest spital. Nu ministrul este supărat pe mine. Am convingerea că actuala conducere a PSD Buzău nu a mai vrut această prelungire a mandatului meu”, a declarat fostul manager al Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, Dumitru Popescu.

Dumitru Popescu este hotărât să se înscrie la concursul pentru ocuparea postului de manager care va fi organizat în scurt timp de Ministerul Sănătăţii. Viorica Mihalaşcu s-a suspendat din funcţia de director medical, urmând ca locul său să fie ocupat, tot prin delegaţie, de unul dintre medicii din spital.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.