vineri, 19 aprilie, 2024

Elevul dispărut de acasă a fost găsit în Prahova. A pierdut pierdut banii de școală la păcănele

Elevul dispărut de acasă a fost găsit în Prahova. A pierdut pierdut banii de școală la păcănele

Facebook
Twitter
Email
Adolescentul din Mânzălești, dat în urmărie națională după ce familia i-a anunțat dispariția, pe 29 august, a fost depistat pe marginea drumului DN1 B, lângă Mizil. Răzvan Popa a fost încredințat azi-noapte familiei, după șase zile de rătăcire prin județul Prahova. I-a spus mamei că voia să își caute de lucru, pentru a recupera niște bani pierduți la jocuri de noroc.

Răzvan Popa, de 17 ani, elev la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” a plecat de acasă, din comuna Mânzăleşti, pe 19 august. A ajuns la Oneşti, județul Bacău, unde a stat la o mătuşă şi a petrecut ceva timp cu tatăl său natural, care se întorsese pentru două săptămâni în concediu, de la muncă, din Italia. Pe 28 august, dimineaţă, a mers la gara din Oneşti de unde a luat un tren spre Buzău. De atunci, nu a mai dat niciun semn familiei și nici colegilor. 
 
A fost dat în urmărire națională, la data de 30 august 2014, de poliția din Onești, județul Bacău, zona unde fusese văzut ultima oară. Pe data de 3 septembrie, în jurul orei 10.00, polițiștii prahoveni din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Ceptura l-au identificat pe minor la intersectia DN1 B cu DJ 149.  Adolescentul a fost predat polițiștilor din cadrul I.P.J. Buzău – Serviciul de Investigatii Criminale, iar la miezul nopții a ajuns în familie.
 
Răzvan i-a spus mamei că i-a fost rușine să vină acasă, deoarece pierduse la aparatele unui cazinou din oraș suma de 200 de euro, banii de școală primiți de la tatăl său, pe care îl vizitase la Onești. Avea de gând să își caute o slujbă, de pe urma căreia să încerce recuperarea sumei pierdute.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.