vineri, 19 aprilie, 2024

Accident cu doi răniţi pe DN2-E85, la intrarea în localitatea Oreavu

Accident cu doi răniţi pe DN2-E85, la intrarea în localitatea Oreavu

Facebook
Twitter
Email

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident stupid petrecut duminică după amiază lângă municipiul Râmnicu Sărat la intrarea în localitatea Oreavu. Un autovehicul staţionat regulamentar a fost lovit în plin de un şofer neatent care încerca să vadă scena unui accident petrecut cu două ore înainte.

O tamponare soldată cu o maşină răsturnată pe câmp, a trezit curiozitatea mai multor şoferi aflaţi în trafic. Unul dintre ei  şi-a oprit Jeep-ul pe marginea drumului naţional 85 cu intenţia de a da o mână de ajutor celor implicaţi în accident.
La un moment dat un alt şofer care circula cu maşina pe acelaşi sens de mers, a fost furat de peisaj şi într-o clipă de neatenţie a lovit puternic maşina de teren parcată regulamentar pe banda de urgenţă.

În urma impactului violent şoferul şi soţia sa, aflată scaunul din dreapta jeep-ului,au suferit răni uşoare fiind tranportaţi la spitalul municipal din Râmnicu Sărat pentru inestigaţii medicale.
Un copil aflat în maşina care a provocat ce-a de-a doua tamponare, a fost consultat chiar la locul accidentului de către medicii de la serviciul de ambulanţă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.